Eenzaamheid in uitgeversland

Vandaag zou ik afreizen naar het Belgische Gent om mij in de mythische wereld van de uitgever te begeven. Ongeveer halverwege de rit vanuit Amsterdam stopte de trein en en reed vanaf toen nog slechts stapvoets door. Door alle vertraging kwam ik uiteindelijk niet in het walhalla terecht maar op een steen bij het monument net buiten het station. Daar ontmoette ik Aurelie Daems van MER Paperkunsthalle. De uitgever met wie ik een afspraak had. Ze zijn al sinds 1991 bezig en paper kunsthalle profileert zich als een expositieruimte voor de gedrukte media. Op diezelfde steen toonde ik op mijn laptop de dummy die maandag a.s. al bij de drukker een tijdschrift moet worden. Ze was erg nieuwsgierig en enthousiast maar toonde ook veel kennis van zaken aangezien ze zelf ook als hoofdredacteur bij een tijdschrift heeft gewerkt. Nu, een paar dagen voor de drukgang, komt er dus als bevestiging van de vorm van het tijdschrift de imprint Medium op het blad te staan. Dit zorgt er met name voor dat het tijdschrift bij de release op heel veel bijzondere plekken in binnen en buitenland te zien en te koop zal zijn!

Bekijk de website:

http://www.studiolucderycke.be/projects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.